0877 200 595
Отзиви от клиенти:
октомври 23, 2017
Почистване на хладилник - съвети от Cleanita
Почистване на хладилник | Съвети за почистване от CLEANITA.BG
януари 30, 2018
Почистване на фурна от CLEANITA.BG
Почистване на фурна | съвети от почистваща фирма CLEANITA
4.9 (98.1%) 21 гласа

Ние от Cleanita.Bg Ви препоръчваме редовно да почиствате фурната си след всяка употреба за да си спестите време, усилия и средства за силни и вредни препарати, които да Ви помогнат да се отървете от загорялата мазнина. Почиствайки фурната си редовно няма да имате нужда да търсите професионална почистваща фирма за да се справите с почистването на вече силно замърсена фурна.

Лимонът е силен дезинфектант и има антибактериални свойства, което го прави чудесно универсално почистващо средство. Най-голямото предимство на този алтернативен начин е, че е напълно безвреден и с приятен аромат.

Ето и един много лесен начин за поддържане на фурна с помощта на 1 лимон. Смесете равни части лимонов сок и вода. С този разтвор и с помощта на гъба почистете фурната и изплакнете с кърпа натопена в топла вода, след което подсушете.

Често когато се почиства кухня, дори и основно поради липса на време или други причини фурната е място, което се предпочита да се отложи за следващия път – винаги за следващия път.
Колкото и да казват, че с малко препарат и изплакване всичко ще блесне истината е съвсем по далеч и само мисълта от търкане и загуба на време, дали ще има резултат и най-вече безопасно ли е? – отказва повечето домакини да пробват възможностите си.

Стигна ли сте до решението, че сами не можете да се справите с почистването на вашата фурна.
Ето как ние от Cleanita.Bg извършваме тази услуга:

Първо ще обезопасим мястото около фурната. Ще извадим всички метални решетки, странични разделения, тавички и ще ги вакумираме със специален за тази цел препарат. Ще почистим всички стени на фурната, като внимаваме да не засегнем вентилаторната част. За тази цел ще извадим предпазителя за да почистим и него. Вратичката на фурна се почиства щателно и ако има нужда и възможност се разглобява за да се почисти между стъклата.
Ще върнем свежестта на вашата фурна и ще можете да я използвате веднага след като приключим.

Нужни препарати и консумативи за извършване на услугата – почистване на фурна, ако не сте отбелязали с тези на фирмата:

– Ръкавици, 2 броя чували, домакинска тел, гъба, ножче за керамични плотове;
– Кърпи и/или кухненска хартия;
– Спрей-дезодорант за почистване на фурни;
– Лимонов сок или оцет, топла вода;

Нужно време за извършване на услугата – почистване на фурна – Време около 1 час;

Почистваща фирма CLEANITA.BG Ви пожелава един по-чист свят!

Автор: Екипа на Почистваща фирма - CLEANITA.BG
Автор: Екипа на Почистваща фирма - CLEANITA.BG
Cleanita.bg е почистваща фирма работеща на теротирията на град Варна. В сайта можете да намерите полезни съвети за почистване и освежаване на дома и офиса, както и предлаганите услуги за професионално почистванe от CLEANITA.BG. Ако желаете да запазите час за почистване, можете да го направите от тук: ЗАПАЗИ ЧАС ЗА ПОЧИСТВАНЕ

Вашият коментар