0877 200 595
Дъска за гладене - почистваща фирма Cleanita
Тънкостите на гладенето – Част II
юли 1, 2018
Почистване на баня
Да накараме банята си да заблести!
септември 20, 2018
Професионално почистване от Cleanita
Професионално Почистване Варна – Защо?
4.2 (84.76%) 21 гласа

Професионално почистване от нас – почивка за Вас

Според една статистика всяка жена прекарва средно 2000 часа от живота си в чистене. Звучи като пропиляно време, нали? Много често обаче в жертва на чистотата падат собствения комфорт на жената и спокойствието на семейството й.

Безспорно визитката на всеки дом са редът и чистотата, който царят там.

Чистотата в дома е важна не само за ежедневния уют и комфорт, но и за нашето здраве и здравето на децата ни.Те казват много, както за притежателя си, така и за това, което предстои след влизането на самия вход. Всички обичаме около нас да е чисто, комфортно и приятно.

В напрегнатото ни ежедневие и сериозния стрес на работата рядко успяваме да отделим време за цялостно почистване на домовете си, или ако го направим то е за сметка на така важната ни почивка и време прекарано със семейство и приятели.

Уикендите стават все по-къси и не стигат да обърнем внимание нито на себе си, нито на близките и семейството си. Пък и съвсем нормално е когато съботата и неделята дойдат да не ни се затваря в къщи с парцал и прахосмукачка в ръка. Почти същото важи и за офиса ни. Офисът за бизнеса е това, което е домът за човека. Офисът е мястото където се срещаме със своите партньори и потенциални клиенти.ЦЕНИ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ

Спални: 1
( Кухня и хол включени )
Бани: 1
( До средно замърсени )

Цена за посещение: 33 лв.
Заяви сега.


Затова решението е едно – да се възползване от услугите за професионално почистване.

Чистият дом дарява с красота и вдъхва големи дози позитивизъм. Ако искате да се чувствате по-свободни и необременени, ако обичате чистотата, но не успявате да я въведете в дома си за постоянно, може да се възползвате от услугите на почистваща фирма – професионално почистване, което да промени облика на помещенията. Това може да става всяка седмица или поне един път месечно, в зависимост от въз0можностите и нуждите ви. В този ред на мисли почистваща фирма Cleanita предлага широк набор от възможности и гъвкави абонаментни планове, които да бъдат съобразени изцяло с вашата ангажираност.

Абонаментното почистване е възможно най-евтиният начин за поддържане на необходимата чистота в дома и офиса при нулев разход на време за клиента. Ние работим с екологични и безвредни и професионални почистващи препарати, които не само отстраняват прахта и мръсотията, но и задържат чистия ефект много по-дълго от обикновено почистване.

Защо да поръчаме професионално почистване от почистваща фирма Cleanita?


Поръчвайки услуга от нас ще спестите време и средства, които може да насочите към нещо по-стойностно в живота си. Например времето може да прекарате с любимите хора, а средствата, които пръскате за почистващи препарати, от които дори няма полза инвестирайте в професионално почистване.

Ние работим само с добре обучени професионалисти в почистването, минали през квалификация и обучение, държим на доверието и коректността и ценим високо мнението на клиентите ни. Всички хора в екипа ни са проверени предварително и са на трудов договор и проверено минало с оглед на сигурността на клиента.

Най-важното предимство за абонаментното професионално почистване, освен да е свършено перфектно и коректно, е и гъвкавостта, която ще ни осигури почистването винаги и тогава, когато ни е нужно.

При онлайн поръчка за професионално почистване от сайта ни тези часове на посещения могат да бъдат идеално стиковани с Вашия график и работни ангажименти и така да се поддържа дома ви винаги чист.

Възможни са и калкулации, според които ще изчислим кога точно имате нужда от регулярно професионално почистване и ще ви го осигурим. Работим със средно и силно замърсени жилища и офиси, като има различни опции и оферти, в зависимост от вашите нужди.

Професионално почистване от Cleanita

Нашите екипи от професионалисти работят бързо, тихо и безпроблемно. Използваме професионални почистващи уреди от най-висок клас, както и осигурени от вас консумативи. Посещава Ви винаги една и съща домашна помощница, като при резервация на посещението онлайн се прави предварителен график за това.

Почистваща фирма Cleanita извършва основно почистване на фурни, хладилници, шкафове, пране на мека мебел, килими и столове, основно почистване на бани и мокри помещения, фуги и санитарен фаянс. При допълнителни заявки извършваме и услугата гладене.

В зависимост от замърсяването при нас има различни опции – следремонтно почистване, основно почистване след събиране на много хора, регулярно седмично почистване и т.н. Сред предимствата на това да изберете нас за свой помощник е това, че сутринта можете да тръгнете за работа, а след обяд да намерите всичко в едно наистина безупречно състояние.

Всичко ще блести от чистота, а вие няма да сте заделили дори и минута от времето си.
Освен, че домът ви ще бъде професионално изчистен, професионалната почистваща техника ще убие всички микроби. Дори и тези, които са на труднодостъпните места. Така освен, че ще домът ви ще бъде по-чист ще бъде и много по-здравословно място за живеене.

Автор: Екипа на Почистваща фирма - CLEANITA.BG
Автор: Екипа на Почистваща фирма - CLEANITA.BG
Cleanita.bg е почистваща фирма работеща на теротирията на град Варна. В сайта можете да намерите полезни съвети за почистване и освежаване на дома и офиса, както и предлаганите услуги за професионално почистванe от CLEANITA.BG. Ако желаете да запазите час за почистване, можете да го направите от тук: ЗАПАЗИ ЧАС ЗА ПОЧИСТВАНЕ

Вашият коментар