0877 200 595
Картинка - апартамент
Почистване на Дограми и Прозорци от битови замърсявания
март 7, 2018
Картинка - апартамент
Почистващи Препарати
април 4, 2018
Картинка - апартамент

Учените са открили връзка между чистотата на дома и здравето на жителите в него.

Според професор Никол Кейт – учен от Университета в щата Индиана, има силна връзка между това каква чистота се поддържа в дома Ви, здравето и настроениeто Ви.

Учените направили проучване, в което включили хиляда американски граждани, които били на възраст между 49 и 65 години. Разделили ги по това на какво ниво е чистотата в къщите и апартаментите им.

Чиста спалня - чист домПроучването показало, че хората с най-чисти къщи и апартаменти били най-здрави и най-активни. Проучването показало също, че е дори по-важно хората да живеят в чиста къща или апартамент, отколкото да тренират и да се разхождат редовно (не казваме, че физическата активност не е важна, напротив). Чистотата подпомагала както физическото, така и психическото здраве на хората, подобрявала настроението и отношенията им.

“Оказва се, че в края на деня интериорът и чистотата на къщата са едни от най-важните фактори за настроението и спокойствието на хората” – казва професорът.

Множество проучвания са доказали, че голяма част от болестите и инфекциите са причинени именно от лоша домашна хигиена, а да предприемем стъпка и да почистим професионално дома си е много по-постижимо, отколкото да направим ремонт или закупим нов дом, нали?

Промени ли се обстановката – примерно при почистване след ремонт или просто след дълбоко професионално почистване на дома, постепенно се забелязва подобряване при здравето на хората, както и на настроението им. При по-чист дом, намаляват алергиите, обривите и дразненията по кожата, подобрява се настроението, а дори и междуличностните отношения.

Забелязали сме, че след едно дълбоко професионално почистване на дома, клиентите ни определят атмосферата като “релаксираща”, “свежа” и “мотивираща”. Затова ние от почистваща фирма CLEANITA.BG се стараем да почистим перфектно всеки милиметър от Вашия дом, знаем колко важно е това за Вашето здраве, положително настроение и мотивация.

Автор: Екипа на Почистваща фирма - CLEANITA.BG
Автор: Екипа на Почистваща фирма - CLEANITA.BG
Cleanita.bg е почистваща фирма работеща на теротирията на град Варна. В сайта можете да намерите полезни съвети за почистване и освежаване на дома и офиса, както и предлаганите услуги за професионално почистванe от CLEANITA.BG. Ако желаете да запазите час за почистване, можете да го направите от тук: ЗАПАЗИ ЧАС ЗА ПОЧИСТВАНЕ

Вашият коментар